Θεραπείες » Σώμα » fusion med

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης προσώπου και σώματος με κλασικές μεθόδους και πρωτοποριακές τεχνολογίες - Σώμα - fusion med

fusion med η απόλυτη τεχνολογία υπέρηχου και ραδιοσυχνότητας
Το Fusion med αποτελεί μια από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά συσκευές στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.

Διαθέτει:
α. Υπέρηχο (cavitation) λιπολυτικό χαμηλών συχνοτήτων ο οποίος δημιουργεί το φαινόμενο της σταθερής σπήλωσης στα λιποκύτταρα με αποτέλεσμα τη ρήξη της κυτταρικής μεμβράνης και την επιλεγμένη καταστροφή λιποκυττάρων.
Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να απαλλαγούμε από τα τοπικά προβλήματα συσώρευσης λίπους.
β. Ραδιοσυχνότητα (R.F.) μονοπολική και διπολική δια μέσου της οποίας επιτυγχάνουμε την εντυπωσιακή αλλά και ταυτόχρονα απόλυτα ελεγχόμενη αύξηση θερμοκρασίας στον υποδόριο αλλά και στους εν τω βάθει ιστούς. Ως αποτέλεσμα έχουμε τη δραστηριοποίηση των μιτοχονδρίων για την παραγωγή νέων ινών κολαγόνου, βελτιώνοντας εντυπωσιακά τη δομή των ιστών και προσφέροντας ταυτόχρονα τέλειο συσφικτικό αποτέλεσμα.
γ. Vacuum (ενδεδερμικό μασάζ) το οποίο μπορεί μα συνδιαστεί με τις παραπάνω θεραπείες για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα αφού έχει αποτοξινωτική δράση.

Υπόλοιπες Θεραπείες - Σώμα

Συνεργαζόμενες εταιρείες καλυντυντικών