Προϊόντα

Επιλεγμένα επαγγελματικά προϊόντα των μεγαλύτερων εταιριών καλλυντικών στον κόσμο - Νimue

Νimue

Aναζωογόνηση, Αποκατάσταση, Αντιοξείδωση και Προστασία από τον ήλιο


Τα nimue είναι σειρά προϊόντων που αναπτύχθηκαν αρχικά το 1994 με στόχο την ιατρική για προ- και μετεγχειρητική εφαρμογή, καθώς και για τα προηγμένα αποτελέσματα με προσανατολισμένη θεραπεία στην αναζωογόνηση του δέρματος.
Η Nimue έχει έκτοτε εξελιχθεί σε ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα, κυρίως ανάμεσα στα κορυφαία σαλόνια φροντίδας του δέρματος για καινοτόμα σκευάσματα και με τεχνολογία αιχμής.


Nimue - Λυμπεροπούλου Ελένη Κέντρο αισθητικής & ευεξίας

Τα σκευάσματα θεραπείας Nimue προσφέρουν άριστες συγκεντρώσεις φαρμακευτικών θρεπτικών και αντιοξειδωτικών συστατικών, φυσικών εκχυλίσματων ανώτερης ποιότητας, πεπτίδια και άλλα ισχυρά ενεργά συστατικά εκεί που χρειάζονται περισσότερο - κάτω από την επιφάνεια του δέρματος για να βελτιωθεί ενεργά η υγεία και η εμφάνιση του δέρματος.

Η Nimue είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη φίρμα, εστιάζει σε ειδικές περιπτώσεις όπως περιβαλλοντικά κατεστραμμένο δέρμα, σκουρόχρωμο δέρμα, προβληματικό δέρμα και Interactive και η φιλοσοφία της βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες της θεραπείας Aναζωογόνηση, Αποκατάσταση, Αντιοξείδωση και Αντιηλιακή προστασία.

Ως μια δυναμική μάρκα και πρωτοποριακό καινοτόμος συνεχίζουμε να ικανοποιούμε την ολοένα και πιο απαιτητική βιομηχανία της κοσμετολογίας με τη μοναδική φιλοσοφία και αντίληψη πάνω στο αντικείμενο.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.nimueskin.com