Προϊόντα

Επιλεγμένα επαγγελματικά προϊόντα των μεγαλύτερων εταιριών καλλυντικών στον κόσμο - Guinot

Guinot

Υγεία & Ομορφιά


Για πάνω από 40 χρόνια η αποστολή του Guinot ήταν να κάνει την γυναίκα πιο όμορφη, χρησιμοποιώντας αποκλειστικές και πρωτοπόριακες μεθόδους ομορφιάς.

Για τον Guinot,, το μέγιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνετε συνδυάζοντας τις γνώσεις της επαγγελματίας αισθητικού με τις μοναδικές μεθόδους ομορφιάς του Guinot.

Ύιος ενός πλαστικού χειρούργου, ο  Jean Daniel Mondin, Πρόεδρος του Guinot, επιλέγει να σπουδάσει φαρμακευτική και αποκτά το διδακτορικό του.

Προικισμένος με την ειδικότητα που είχε αποκτήσει, ο Jean Daniel Mondin αναθεώρησε την φιλοσοφία των "καλλυντικών" μέσω της δικής του οπτικής γωνιάς και τις ιατρικές του γνώσεις.

Είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους του πλανήτη, που διοικεί μια εταιρεία καλλυντικών, έχοντας αποκτήσει ένα σημαντικό επιστημονικό πτυχίο. Η μόρφωση του τον παρακίνησε να ιδρύσει  ένα προηγμένο τεχνολογικά εργαστήριο που εφαρμόζει με ακρίβεια τις φαρμακευτικές προδιαγραφές.

Η καμπίνα θεραπειών VIP, στο ινστιτούτο αισθητικής του ξενοδοχείου George V στο Παρίσι,προσφέρει αποκλειστικές θεραπείες Guinot, όπως η θεραπεία Hydradermie, σε πελάτες VIP που επισκέπτονται το Παρίσι. Το σημείο αυτό ήταν η αρχή της αναγνωρισήμοτητας της μάρκας, Μία φήμη που αρχικά διαδόθηκε άπο στόμα σε στόμα.

Guinot - Λυμπεροπούλου Ελένη Κέντρο αισθητικής & ευεξίας

Ο Guinot αποφάσισε να εμπιστευτεί αποκλειστικά τα ινστιτούτα αισθητικής για τις θεραπείες του. Μόνο αυτές οι επιχειρήσεις έχουν καταρτισμένες αισθητικούς που μπορούν να εκτελέσουν άψογα τις θεραπείες ομορφιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα gr.guinot.com